Roamer

ROAMER bied klassieke horloges met een zwitsers uurwerk. ROAMER horloges worden met zorg en passie in elkaar gezet van materialen die mooi blijven en lang mee gaan.

Historie 

In 1888 begon Fritz Meyer een eigen bedrijf om een elegant en waardevol accessoire voor iedereen. Fritz zette een klein bedrijfje op in Solothurn, Zwitserland. Het bedrijf begon met 6 werknemers. 

In 7 jaar tijd is het uitgegroeid tot een bedrijf met 60 werknemers en produceert nu volledige horloges. Roamer heeft in hetzelfde jaar hun eerste eigen calibre ontworpen en geprodcueerd. Het calibre werd nummer 38 genoemd om de 38e verjaardag van Roamers founder te vieren. 

In 1906 werd het eerste MST horloge ontworpen door Roamer. MST werd snel populair voor de hoge precisie en betrouwbaarheid van de horloge. De productie van het horloge groeide snel en Roamer opend 1 nieuwe vestiging voor 300 werknemers. 

Roamer produceerd nu 1 miljoen horloges per jaar en is begonnen met het maken van hun eigen kasten. Roamer heeft nu meer dan 1200 werknemers en ontwerpt en produceerd nu ook eigen wijzerplaten. 

Uiterlijk 

Over de jaren heen heeft Roamer meer verschillende horloges ontworpen en geproduceerd. Roamer straalt een klassieke look uit met zwitsers gemaakte uurwerken. Wanneer u voor Roamer kiest kiest u voor kwaliteit aan de buitenkant en aan de buitenkant.