Een ogenblik geduld, goudsmid Jasper Gouman haalt de site voor u uit het vuur

Rouwsieraad

Ellen de Jong

Na het overlijden van mijn man heb ik zijn trouwring eerst een poosje aan een kettinkje gedragen, maar ik vond dat niet zo mooi en ik wilde ook eigenlijk niet dat iedereen dat zo duidelijk kon zien. Van een vriendin hoorde ik dat Jasper Gouman erg mooie dingen ontwerpt. Ik heb meteen een afspraak met hem gemaakt en heb hem gevraagd om van onze trouwringen één ring voor mij te maken, met as van mijn man er in verwerkt. Nu draag ik onze beide ringen en het klinkt misschien sentimenteel, maar voor mijn gevoel is mijn man nu altijd een beetje bij me. 

Geboortesieraad

Anneke de Vries

De geboorte van onze tweeling was voor ons een geschenk uit de hemel. Jasper Gouman heeft voor mij man en mij een prachtig aandenken gesmeed dat wij beiden elke dag bij ons dragen. Het verbindt ons nog meer met onze kinderen en met elkaar. 

Slavenarmband

DaniŽl Koordman

Jasper heeft voor mijn vriendin een heel bijzondere armband gemaakt. Mijn vriendin is gek van paarden en ik heb zonder dat zij het wist wat haren uit de manen van haar paard meegenomen en dat in een armband laten verwerken. Ze was er heel erg blij mee en dat is ze nog. Jasper heeft er ook echt iets bijzonders van gemaakt.

Relatiering

Floris Nooitgedacht

Mijn vriend Noël en ik wilden graag een stijlvolle relatiering. We wisten dat Jasper erg mooie ontwerpen maakt en daarom hebben we hem gevraagd om voor ons twee unieke ringen te ontwerpen en te smeden. Het resultaat is echt ongelooflijk mooi geworden. Heel blij mee!