Een ogenblik geduld, goudsmid Jasper Gouman haalt de site voor u uit het vuur
Trouwringen
Atelierwerk
Broche
Alles

Zilveren broche

Handgemaakte broche uitgevoerd in zilver met een fijne, roodgouden draad en een schitterende prinsesgeslepen steen. Geheel ontworpen en uitgevoerd volgend de specificaties van de klant.

Opnieuw vormgegeven familiesieraad

Geel- met witgouden choker gemaakt van familiesieraden die een grote emotionele waarde vertegenwoordigden. In Atelier Gouman werden deze kostbare herinneringen omgesmeed tot een tastbaar aandenken.

Omegacollier

Dit geel- en witgouden sieraad is speciaal gemaakt als aanvulling op een set trouwringen en het bevat dan ook een kopie van een stukje van de trouwring. In de hanger aan dit geelgouden omegacollier schittert een briljant.

Rouwsieraad met askamertje

Rouwsieraad, gemaakt van twee trouwringen die door Jasper Gouman zijn omgesmeed tot één symbolisch geheel: een geelgouden hanger met in het omsloten ronde kamertje de as van de overleden partner.

Rouwsieraad met briljant

Geelgouden rouwsieraad gesmeed van de beide trouwringen en gezet met een briljant.

Rouwsieraad met hand

Uniek rouwsieraad vol symboliek. Twee trouwringen bijeengehouden door één hand. Een prachtig aandenken aan een bijzondere verbintenis.

Gestructureerde trouwringen

Trouwringen van warm geelgoud in een ambachtelijke structuur, gedecoreerd met een gladde, glanzende, witgouden baan.

Sieraden kopieren of 3D-printen

Met deze gietmachine maakt Jasper Gouman in zijn atelier unieke en bijzondere sieraden. Ook kunnen met dit gietprocedé één of meer kopieën worden gemaakt van sieraden, mocht u een sieraad voor de gehele familie of een uniek aandenken voor de medewerkers van uw bedrijf willen laten maken. Sinds kort behoort ook het 3D-tekenen en printen van sieraden bij Jasper tot de mogelijkheden. Hij geeft u daar, indien gewenst, graag meer informatie over!

Herenarmband

Stoere herenarmband van robuust leer met een subtiel glanzend, zilveren Infinity-teken.

Mix & Match, bewerkte trouwring

Mix & Match: geel- en roodgoud met verschillende, sierlijke bewerkingen. De oorspronkelijke trouwring kreeg een ‘complete make-over’ en maakt nu deel uit van het kleuren- en vormenspel van deze ring met losse ringen.

Reumaring met scharniertje

Reumaring. Wordt toegepast als door medische oorzaken het aan- en afdoen van een ring lastig of onmogelijk is. Deze schitterende ring van witgoud met een briljant biedt hiervoor een elegante oplossing. Dankzij een minutieus uitgevoerd scharniertje kan de ring geopend om de vinger worden aangebracht en vervolgens gesloten worden. Ook uw bestaande ring kan Jasper zo voor u aanpassen!

Verbonden trouwringen, rouwsieraad

Stijlvol rouwsieraad. Beide trouwringen zijn nu in vormgeving met elkaar verbonden. Een discrete, blijvende herinnering.

Trouwringen naar eigen ontwerp

Trouwringen uitkiezen moeilijk?  Ontwerp ze zelf! Jasper Gouman vertaalt uw persoonlijke wensen graag naar een sieraad op maat. Zoals bij deze ringen: herenring van rood- en witgoud, damesring geel- met witgoud met briljant: precies zoals de bruid en bruidegom zich dat voor hadden gesteld!

Rouwsieraad van samengesmolten trouwringen

Twee trouwringen samengesmolten tot één rouwsieraad. Geelgouden trouwringen vermaakt tot één kostbare herinnering, gezet met briljant en met discreet in het sieraad verwerkt de as van de overleden partner.

5 bruidsbeurzen per jaar

Vijf keer per jaar is Atelier Gouman aanwezig op de bekende bruidsbeurzen. Waar en wanneer kunt u zien op onze website en facebookpagina.  U kunt daar kennismaken met Jasper Gouman en met zijn werk. HIj bekijkt graag samen met u hoe uw specifieke wensen tot uitdrukking kunnen komen in edelmetaal.

Witgoud met briljant

Witgouden briljantring, een uniek sieraad want door Jasper exact volgens de aanwijzingen van de klant gemaakt.

Omegacollier met parel

Witgouden omegacollier met zoutwaterparel (8 mm A-kwaliteit). Ook dit sieraad werd in opdracht gemaakt, voor een huwelijk. Het resultaat: een mooi strak sieraad van subtiel glanzend witgoud waar de hoge kwaliteit zoutwaterparel perfect bij past.

Vakmanschap van stagiaire Anouska

Een prachtig staaltje vakmanschap. Dit zilveren kunststukje is gemaakt door onze stagiaire Anouska. Dit werkstuk was haar afstudeeropdracht en Anouska is hiermee uiteraard met vlag en wimpel geslaagd. Anouska’s vakmanschap haalde niet alleen de schoolkrant, haar werkstuk wordt ook tentoongesteld in het Zilvermuseum en heeft haar ook al nieuwe opdrachten opgeleverd.

Zilveren eclips, geboortesieraad

Geboortesieraad in de vorm van een zilveren eclipshanger waar losse bedels aan gehangen kunnen worden. Dit stijlvolle geboortesieraad kan gepersonaliseerd worden met eigen bedels, bijvoorbeeld een blauw of roze steentje, een zilveren voetje met een steentje of een lettertje.

Zilveren geboortehanger

Zilveren geboortehanger, gemaakt naar een eigen ontwerp van de klant. Op de schijfjes zijn namen aangebracht. Een sfeervol geboortesieraad in zacht glanzend zilver.

Zilveren hanger met paardenhaar

Paardenliefde gevat in edelmetaal. Zilveren hanger met paardenhaar. Zo kunnen paardenliefhebbers hun geliefde viervoeter altijd bij zich dragen.

Zilveren hanger met bedel

Zilveren hanger met een wel heel persoonlijke bedel. De hondenkop is gemaakt aan de hand van een foto van de hond van de klant en ook de bedels zijn gepersonaliseerd. De bruine steen heeft de kleur van de vacht, op het gouden plaatje staat de naam en de laatste bedel wordt gevormd door een puppytandje in een geelgouden zetting.

Zilveren kraal met miniatuur

Zilveren kraal voor de bekende pandora-armband, gemaakt in opdracht van de klant als examencadeau voor een geslaagde mondhygiëniste. Zichtbaar op de kraal een tandenbostel en tube tandpasta.

Zilveren hanger

Robuuste zilveren hanger met geelgouden baan, passend bij de al eerder voor deze klant ontworpen ring.

Relatiering

Zilveren relatiering gemaakt volgens een bijzonder procedé. Soms is de opdracht van de klant enkel: "ik wil iets aparts". Deze geelgouden relatiering met hamerslagpatroon is tevens gezandstraald en voldoet daardoor beslist aan die omschrijving!

Zilveren rouwsieraad

Rouwsieraad. Bijzonder vormgegeven zilveren ring, geoxideerd en met hamerslag; een organische ring met subtiel daarin verwerkt een bolletje met de as van de overleden partner.

Zilveren ring met hamerslag

Uiterst elegante zilveren ring met hamerslagpatroon. Hoe mooi kan een eenvoudig sieraad zijn!

Zilveren ring met paardenhaar

Herinneringssieraad. Zilveren ring bezet met stenen, gecombineerd met gevlochten paardenhaar. Een sierlijke, blijvende herinnering aan een geliefde viervoeter.

Zilveren ring met turkoois

Zilveren ring met turkoois. Door Jasper Gouman bijpassend gemaakt bij een door de klant in Mexico aangeschafte hanger. Heeft u ook sieraden die u graag aangevuld ziet met een bijpassend sieraad? Of kunt u die ene oorsteker van die prachtige set niet meer vinden? Jasper Gouman ontwerpt en smeedt ook bijpassende sieraden die niet van het origineel te onderscheiden zijn!

Slavenarmband, zilver met geelgoud

Zilveren slavenarmband met geelgouden banen - armband naar eigen ontwerp, gemaakt voor een geslaagde jongedame op basis van een slavenarmband met een upgrade van geelgouden banen.

Zilveren slavenarmband met paardenhaar

Zilveren slavenarmband ingelegd met gevlochten paardenhaar. Iedere paardenliefhebber heeft zijn of haar paard natuurlijk het liefst de hele dag bij zich. Wat is er dan mooier dan een zelf ontworpen sieraad waar haar van het eigen paard in verwerkt is?

Trouwringen

Bij ons atelier kunt u terecht voor het maken van trouwringen naar wellicht uw eigen ontwerp. 

Aanzoeksringen

Bij Atelier Gouman kunt u kiezen uit een ruime collectie van aanzoeksringen of een aanzoeksring laten maken door onze goudsmid. Hier kunt u inspiratiewerk vinden om te zien wat er allemaal mogelijk is!

Rouwsieraden

Hier vind u inspiratie voor een rouwsieraad.